Pagina afdrukken

Hieronder bevindt zich een afdrukvoorbeeld van de door u gekozen pagina.

Bestuurlijke informatie gemeente Lelystad

you-tube2 twitterraad facebook-raad gast-van-de-raad agenda abonnement burgerinitiatief

 Actueel....

Werkbezoek
De gemeenteraad is op vrijdag 17 november jl. op werkbezoek geweest aan de Flevokust, lees hier het verslag.

 

Motiemarkt; de uitkomsten! Tijdens de raadsvergadering is er besloten welke ideeën van de motiemarkt een vervolg krijgen. Dit het overzicht staan de motienummers vermeld (M1, M19 etc). De teksten van alle moties die aangenomen zijn, vindt u hieruitkomsten-motiemarkt-2017

 

KENNISPLATFORM

Graag informeren we u over een belangrijk nieuw kennisplatform. Dit platform heeft tot doel politieke partijen en (potentiële) kandidaten voor de nieuwe gemeenteraad van Lelystad te informeren en te inspireren.

De informatie op deze site is bedoeld voor (nieuwe) politieke partijen, voor hun programmacommissies, bij het opstellen van het partijprogramma. Het dossier is ook bedoeld voor nieuwe mensen op de kieslijst om bekend te raken met (de inhoud van) het raadswerk. Het biedt een overzicht van besluiten van de huidige raad en geeft informatie over de ontwikkeling van Lelystad.

Waar moet u zijn? https://www.lelystad.nl/kennisplatform

Vragen over dit kennisplatform, meer weten over de verkiezingen in 2018? Laat het weten aan de Griffie, via griffie@lelsytad.nl of bel met één van onze raadsadviseurs tel. 06-81932595

STEMWIJZER

De Griffie (het ondersteunende en onafhankelijke team van de gemeenteraad Lelystad) ontwikkelt in de komende maanden een digitale STEMWIJZER voor de inwoners van Lelystad. Deze gaan we gebruiken bij de gemeenteraadsverkiezing in 2018. Alle inwoners kunnen zich dan eenvoudig & digitaal oriënteren welke partij het beste bij hen past.

Ook eventuele nieuwe (lokale) politieke partijen kunnen zich melden om mee te doen . Ook uw partij komt dan voor in de STEMWIJZER, zodat de inwoners een compleet beeld krijgen.

Bent u inwoner? Dan willen we graag weten welke thema's u belangrijk vindt voor de stad. We kunnen de partijen dan bevragen wat hun mening is over dit thema en u vindt dat terug in de STEMWIJZER.

Aanmelden of vragen: bel met Bianca Noordman tel. 06-81932595 (raadsadviseur bij de Griffie) of mail naar griffie@lelystad.nl o.v.v. STEMWIJZER

zwevende-kiezer