Pagina afdrukken

Hieronder bevindt zich een afdrukvoorbeeld van de door u gekozen pagina.

Bestuurlijke informatie gemeente Lelystad

you-tube2 twitterraad facebook-raad gast-van-de-raad agenda abonnement burgerinitiatief

DE STEMWIJZER LELYSTAD IS ONLINE! Vul 'm in op www.stemwijzer.nl en informeer u over de 14 deelnemende politieke partijen. Stem 21 maart as. tijdens de gemeenteraadsverkiezingen wie er in uw gemeenteraad komt.

LOKALE VERKIEZINGEN:

Lijstnummers en kandidaatlijsten bekendgemaakt:  https://www.lelystad.nl/4/Lelystad/Nieuws-2018/Februari/Kandidatenlijsten-en-lijstnummers-gemeenteraadsverkiezingen-vastgesteld.html

 

LOKALE VERKIEZINGEN; VOOR U GAAT PLAKKEN...

De lokale verkiezingen komen er aan! Tijd voor de politieke partijen om zich bekend te maken. In Lelystad zijn er afspraken gemaakt waar en wanneer er partij-affiches geplakt mogen worden.

In Lelystad worden op 19 locaties 'plakborden' (klik hier) geplaatst. Per 1 februari a.s. mag er geplakt worden. We verzoeken ieder om het netjes te houden; houdt voor ieder een plaatsje vrij om hun partij te promoten; er is ruimte genoeg. Wij wensen alle partijen veel succes met hun campagnes.

 

   

KENNISPLATFORM

Graag informeren we u over een belangrijk nieuw kennisplatform. Dit platform heeft tot doel politieke partijen en (potentiële) kandidaten voor de nieuwe gemeenteraad van Lelystad te informeren en te inspireren.

De informatie op deze site is bedoeld voor (nieuwe) politieke partijen, voor hun programmacommissies, bij het opstellen van het partijprogramma. Het dossier is ook bedoeld voor nieuwe mensen op de kieslijst om bekend te raken met (de inhoud van) het raadswerk. Het biedt een overzicht van besluiten van de huidige raad en geeft informatie over de ontwikkeling van Lelystad.

Waar moet u zijn? https://www.lelystad.nl/kennisplatform

Vragen over dit kennisplatform, meer weten over de verkiezingen in 2018? Laat het weten aan de Griffie, via griffie@lelsytad.nl of bel met één van onze raadsadviseurs tel. 06-81932595